Hitta hit

Kommer ni söderifrån tar ni av från E6 vid Sältenmotet 109 och följer väg 176 mot Strömstad tills ni når Daftö Resort där ni svänger av vänster för att nå trafikljusstyrda bron till Daftö. Efter detta leder vägen över till Öddö, Tjärnö och till sist Saltö. För att nå Lindholmen håller ni på Tjärnö utkik efter avtagsväg till höger.

Kommer ni norrifrån tar ni er enklast hit genom att följa väg 176 från Strömstad söderut tills ni, efter den långa branta backen, når Daftö Resort där ni svänger höger och kör förbi campingen till bron som leder över till Daftö.

Det är värt att notera att om man tar kollektivtrafik ut till öarna är Lindholmen ändhållplats vilket inte alltid gör det enkelt att söka resa på Västtrafiks reseplanerare. Vi rekommenderar att man söker avgång från Strömstad till Lindholmen och omvänt för att alla turer ska visas.

Västtrafik sköter bussförbindelsen ut till öarna. Tjärnö Lovéncentret är sista hållplats innan bussen vänder tillbaka mot fastlandet.

www.vasttrafik.se

Tjärnö samhällsförening

Du kommer i kontakt med samhällsföreningen via e-post:

info(at)tjarnosamhallsforening.nu

Har du frågor eller idéer du tror samhällsföreningen kan hjälpa dig förverkliga, kontakta oss!

Bli medlem!

Du är varmt välkommen med din medlemsanmälan till Tjärnö Samhällsförening.

Medlemsavgiften är 50:-/år per person (Plusgiro 61 08 47-6).

Företag och organisationer har möjlighet till medlemskap för 300:- för en 3 års-period.

Skicka din medlemsregistrering till info(at)tjarnosamhallsforening.nu

© Copyright. All Rights Reserved.